VRIJDAG 25 APRIL

KONINGS NACHT (LIFE I LIVE) met PRINSENKIND & DEEP DOWN SOCIETY

open 20:00 | tot 06:00 | gratis natuurlijk |
    • deep down society 05 04 2012 426x600

Konings Nacht

omdat we bekend staan om met de nacht onwijs gave bands te boeken (o.a. Splendid, Kraaien) hebben we dit jaar een nieuw aanstormend (of al gearriveerd) talent staan. Samen met de deep down society zal de avond weer vol zijn van feest. zorg dat je er bij bent.

PRINSENKIND

Rapper Nik van den Berg, of Prinsenkind, dropte vorig jaar juni al zijn eerste EP en is nu helemaal terug met de opvolger Dansen door de Duisternis. Met een bemmend filmpje van 22 minuten gooit Prinsenkind zijn nieuwste creatie, die hij samen met producer San Holo opnam, voor het voetlicht.

DEEP DOWN SOCIETY

Onze eigenste clubavond komt de boel afsluiten met een groot kanl feest. Nadat we uit gedanst zijn op de beats van Prinsenkind zal de avond verder uit zijn voegen barsten met de beats van deze hippe dudes.

NIEUWS

Op dit moment is er geen nieuws

TWEETS