MAANDAG 20 JULI

Zomer stop 20 juli - 1 september

zomerstop |
  • thepignosewillysenfrietboer0405201319

20  juli –1 september

De zomer in 330live.

Vanaf 20 juli zal 330live de programmering in de  zomerstand zetten. Dat houdt in dat er geen weekend programma is.  Wel blijft er de mogelijkheid over om de zaal af te huren en zullen er diverse (examen, studenten) feestjes plaatsvinden.

Maar 330live zal 330live niet zijn als we in de zomer een “uitgelezen” * optreden niet zouden  programmeren. Al eerdere zomers waren er onverwachts optredens van Lusine, Toro Y Moi, Moldover en andere grootheden die “off the grid” bij ons een optreden verzorgen.

Houd ook onze site in de gaten en ook op Twitter kun je alle interessante last minute tweets  vinden. Tevens kun je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden, daar staan vaak ook nog mooie aanbiedingen in.

Met de start van het nieuwe theater seizoen komen we terug! Anders dan je het afgelopen jaar van ons gewend  bent  maar zeker niet minder interessant. Houd ons in de gaten!

Een fijne zomer gewenst van het kleinste en gezelligste podium, 330cm onder de grond. 330live crew

NIEUWS

Op dit moment is er geen nieuws

TWEETS